Aproximativ 200 de pachete cu dulciuri vor fi împărțite copiilor din Padeș și Baia de Aramă

Ca în fiecare an, Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj, nu uita de copiii nevoiasi de pe meleagurile sale natale. Cu aceasta ocazie, acesta a pregatit aproximativ 200 de pachete cu dulciuri pentru toti copiii din Padeș și Baia de Aramă.


Dan Ilie Morega a făcut primul popas pentru a împărți darurile mult așteptate de copii, la Biserica din Padeș, lăcaș de cult al cărui principal finanțator a fost chiar fostul deputat.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj

Președintele IAIPP Gorj a spus că toate pachetele vor fi împărțite copiilor în ziua de Crăciun pentru ca și acestia sa se bucure de un mic gest facut in preajma sarbatorilor de iarna.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj

În interiorul lăcașului de cult din comuna gorjeană Padeș, al cărui finanțator a fost Dan Ilie Morega, pe unul dintre ziduri, se află o pictură care îl înfățișează pe acesta , în timp ce deasupra chipului său este pictat Sfântul Ilie, iar în dreapta ÎPS Teofan Savu, fost Mitropolit al Olteniei. Lăcașul de cult ce poartă Hramul „Sfântul Ilie” a fost sfințit pe 20 iulie 2003. Biserica se află lângă casa din Padeș a lui Dan Ilie Morega.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *