Angajată a unei Case de Ajutor Reciproc din Târgu Jiu, anchetată penal

Prejudiciu de peste 800 de mii într-un dosar de înșelăciune si frauda informativă. Trei persoane au fost aduse la audieri. Potrivit unor informații apărute în presa locală, este vorba de o angajată a unei Case de Ajutor Reciproc din Târgu Jiu care a făcut mai multe contracte de împrumut pe numele unor membri.


Suspecta, în calitate de operator ghişeu în cadrul unei Asociaţiei cu punct de lucru în municipiul Târgu Jiu, în cursul anului 2023, până în luna ianuarie 2024, a întocmit în fals un număr de 63 contracte de împrumut pe numele a 53 de persoane de pe raza judeţului Gorj, folosindu-se în acest sens de documente falsificate, respectiv adeverinţe de venit, cupoane de pensie şi acte de identitate, modalitate prin care a indus în eroare reprezentanţii instituţiei de credit în scopul de a obţine pentru sine şi pentru ceilalţi doi suspecţi un folos patrimonial injust, fiind produs un prejudiciu în sumă de 886.050 lei. Femeia este cercetată pentru săvârşirea, în formă continuată, a infracţiunilor de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals informatics.


Ceilalţi doi suspecţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la înşelăciune, în formă continuată.


Zeci de percheziţii au loc în toată ţara, fiind vizate în special contrabanda, evaziunea fiscală, înşelăciunile şi infracţiunile de mediu.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *