Amplă investiție la Baia de Fier

Primăria Baia de Fier derulează în acest moment cea mai amplă investiție din județul Gorj în vederea creșterii atractivității stațiunii turistice.
Autoritățile locale spun că este nevoie de un sistem de irigații pentru spațiile verzi. Sistemul de irigații va acoperi toate zonele verzi și va fi montat în această toamnă. Valoarea echipamentului este de peste 800.000 de lei.

Astfel, începând cu 2024, turiștii sosiți la Baia de Fier, dar și localnicii, se vor putea bucura de un traseu pentru cicloturism, alei pietonale, zonă de parc-spațiu verde, zonă de recreere, popasuri, loc de joacă și fitness, bordeie pentru meșterii populari, scenă demontabilă pentru organizarea unor evenimente de amploare și rețea de internet WIFI.

La ora actuală, se derulează mai multe lucrări în zona Peșterii Muierilor în cadrul Proiectului „Dezvoltarea infrastructurii turistice și de agrement în stațiunea Baia de Fier, Județul Gorj” – un proiect unde comuna gorjeană a obținut finanțare europeană prin programul POR 2014-2020.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *