Amical Pandurii – Viitorul

Cele doua echipe de fotbal din Targu Jiu, Pandurii și Viitorul, vor juca vineri un amical. Meciul ar urma sa se dispute pe Stadionul Municipal, de la ora 11.00.
Pandurii Târgu Jiu a disputat, miercuri, două partide de verificare. În primul meci, elevii lui Călin Cojocaru au trecut de Gilortul Târgu Cărbunești cu 2-1, iar în cel de-al doilea joc, alb-albaștrii au remizat cu Jiul Rovinari, 0-0.
Pandurii așteaptă decizia FRF pentru a vedea în ce ligă va evolua în sezonul următor. Conducerea clubului a solicitat administratorului judiciar convocarea urgentă a Adunării Generale pentru stabilirea contribuției financiare a fiecărui asociat, conform prevederilor statutare. Demersul a mai fost făcut şi la începutul acestui an, dar fără rezultat.
“Având în vedere situația critică în care este pusă echipa din Liga a doua Pandurii Târgu Jiu de către Federația Română de Fotbal, din cauza restanțelor financiare către jucători și angajați, precum și sumele mari pe care membrii asociați le datorează clubului, Pandurii Târgu Jiu solicită sprijinul urgent al membrilor săi asociați pentru evitarea excluderii echipei de seniori din competiția națională Liga a doua”, se arată într-un comunicat oficial al clubului.
La Viitorul, apele sunt mai liniștite. Noul antrenor Victor Naicu și-a intrat deja în pâine, iar la echipă au mai sosit fotbaliști născuți în 2001 și 2002.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *