Ambiții mari la handbal: “Ne dorim să terminăm pe un loc mai bun”

CSM Târgu Jiu a terminat Liga Florilor pe locul zece și cu o calificare europeană greu de închipuit la startul sezonului. Sfârșitul săptămânii trecute a adus ultimul meci pentru gorjence, unul în care fetele au mulțumit fanilor pentru sprijinul din competițiile interne.


Performanța echipei de handbal a fost apreciată de autorități și suporteri, care, în schimb, le-au pregătit un banner de recunoștință jucătoarelor lui Liviu Andrieș. Gazdele au fost învinse de Dunărea Brăila, scor 22-26, succes care a făcut ca echipa pregătită de Costică Buceschi să-și adjudece ultimul loc european pus la bătaie pentru echipele românești. Rezultatul final a contat prea puțin pentru reprezentanții echipei din Târgu Jiu. Antrenorul Liviu Andrieș a apreciat munca depusă de elevele sale în acest sezon, unul de poveste pentru CSM. Totuși, principalul echipei anticipează “vremuri grele”.

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu


Gorjeanca Angela Pușcaș a declarat că pleacă împlinită în vacanță. Pe de altă parte, vrea ca echipa să performeze mai bine în sezonul viitor.

Angela Pușcaș, CSM Târgu Jiu


Meciurile europene ale gorjencelor vor avea loc în 2024. CSM Târgu Jiu va juca în grupele EHF.

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Bianca Chiriță 1g, Oana Bucă 2g, Alexandra Gavrilă 2g, Angela Pușcaș 3g, Valentina Trică, Alina Chiuchiatu, Elena Marica Bercu, Andreea Chiricuță 1g, Pal Ceandani 1g, Florența Ilie 1g, Iulia Andrei, Cristina Popovic, Cristina Boian 2g, Katarina Pavlovic 1g, Sabine Klimek 7g. Antrenor principal: Liviu Andrieș. Antrenor secund: Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Gore Albici.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *