Adrian Tudor face oferte oamenilor de afaceri din Târgu Jiu

Adrian Tudor, candidatul pentru Primaria municipiului Targu Jiu din partea Partidului Verde, va face oferte tuturor oamenilor de afaceri din oras. Prin astfel de oferte, fiecare om de afaceri din Targu Jiu, va putea sa-si desemneze un reprezentant pentru lista de consilieri municipali.
Lista de consilieri municipali cu care Adrian Tudor va înainta în fața alegătorilor este realizată în proporție de 70%. De asemenea,Tudor a mai menționat că acest partid oferă locuri pe liste tuturor persoanelor, indiferent de profesii sau statut social.

Adrian Tudor, candidat Primăria Municipiului Târgu Jiu din partea Partidului Verde

Adrian Tudor a declarat că a avut solicitări de înscriere și din partea membrilor PSD, dar înainte de a lua o decizie dorește să poarte discuții mai ample cu aceștia. Înscrierile se pot face online, dar și la sediul partidului.

Adrian Tudor, candidat Primăria Municipiului Târgu Jiu din partea Partidului Verde

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor, care şi-a dat demisia din PSD, în urmă cu o săptămână. Acesta s-a înscris în Partidul Verde, condus de actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu. Adrian Tudor va candida pentru funcţia de primar al municipiului Târgu Jiu din partea Partidului Verde.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *