Adi Cîmpeanu: Nota maximă pentru sprijinul primit din partea lui Cosmin Popescu!

Adi Cimpeanu, primarul comunei Runcu, ii ofera nota maxima lui Cosmin Popescu, presedintele Consiliului Judetean Gorj. Acesta ii multumeste pentru tot sprijinul primit pe tot parcursul mandatului sau.
Câmpeanu spune că datorită Consiliului Județean, dar și a președintelui, toate proiectele pentru comună au putut fi realizate și finalizate. Acesta a declarat că împreună cu Consiliul Județean a reușit să finalizeze modernizarea drumurilor județene. De asemenea, un alt obiectiv în curs de realizare este și modernizarea drumului care tranzitează Cheile Sohodolului.

Adi Cîmpeanu, primar Runcu

Primarul Adi Cîmpeanu le-a transmis localnicilor că vor avea în scurt timp și ultima utilitate publică necesară – alimentarea cu gaze naturale. Acesta a spus că proiectul este în curs de desfășurare și se va putea realiza cu sprijinul lui Cosmin Popescu, dar și a Consiliului Județean Gorj. Luna viitoare va fi finalizat studiul de fezabilitate.

Adi Cîmpeanu, primar Runcu

Pentru Adi Cîmpeanu, Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, este o persoană care s-a implicat mereu pentru a dezvolta județul.

Adi Cîmpeanu, primar Runcu

Banii obținuți din proiecte cu finanțare europeană și guvernamentală transformă încet și comuna Runcu într-o localitate la care mulții dintre orășenii Gorjului doar visează.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *