Adela Bălțoi Dumitrescu, două medalii și personal best la Craiova

Atleta gorjeancă Adela Balțoi Dumitrescu a obținut două medalii la Campionatul Național de seniori, desfășurat în weekend la Craiova. Sportiva de 30 de ani s-a întors acasă cu un aur și un bronz.


La 30 de ani, Adela continuă să adune medalii în diferite probe. De data aceasta, sportiva formată la CS Pandurii a câștigat cursa de 5.000 de metri plat și a terminat pe locul trei proba de 3.000 de metri obstacole. La 5.000 de metri, Adela a reușit și un personal best, în 16’42″67.


“Eu pregătesc maraton, iar intensitatea la cursele mai scurte este la cote maxime față de 42 km, unde ritmul este mult mai lejer. Pentru mine este ceva grozav, sunt foarte mulțumită de rezultate. La obstacole, diferența a făcut-o tehnica. Nu sunt antrenată să sar peste obstacole, de acea nu am reușit să prind decât locul 3, dar la 5.000 de metri am stat relaxată, cât să câștig. Nu m-a interesat timpul, deși am reușit și un personal best”.


Adela Bălțoi Dumitrescu se pregătește cu antrenorul Gabriel Brănișteanu și reprezintă cluburile ACS Sportul Feroviar și CSM Caransebeș.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *