Acosta, decisiv contra fostei echipe. Viitorul a trecut de Pandurii în Cupa României

Viitorul Targu Jiu s-a calificat in faza a patra a Cupei Romaniei dupa ce a invins-o pe Pandurii Targu Jiu pe Stadionul Municipal. Singura reusita a meciului a venit din piciorul lui Felipe Acosta, imprumutat de la Pandurii la Viitorul.


După o primă repriză în care echipele și-au împărțit perioadele de dominare, partea secundă a început cu o ocazie imensă a lui Bebeto Lupuleţ, dar atacantul pandurilor nu l-a putut învinge pe Geantă, din situaţie unu la unu. Fostul pandur Felipe Acosta a marcat în minutul 54, după o lovitură liberă în urma căreia mingea a ajuns cu noroc la columbian. Mijlocaşul nu s-a bucurat când a înscris.


Alexandru Dulca a avut oportunitatea să ducă scorul la 2-0, dar Iovicin a intervenit bine la şutul acestuia din marginea careului. Pandurii a rămas în inferioritate numerică în minutul 67, când o intrare dură a lui Robert Stancu asupra lui Felpe Acosta l-a făcut pe centralul partidei să arate “roşu” direct.
Până la final, Viitorul s-a mulţumit să ţină de rezultat şi să limiteze opţiunile ofensive ale pandurilor.


Antrenorul gazdelor, Călin Cojocaru, a considerat că rezultatul partidei a fost injust. Deși a fost apostrofat de fani, principalul gorjenilor a apreciat că suporterii și-au încurajat echipa în număr mare și crede că Pandurii va arăta mai bine în următoarele runde.

Călin Cojocaru, antrenor Pandurii Târgu Jiu

Antrenorul Cristian Lupuț speră ca acest succes să-i descătușeze pe jucătorii săi, care nu au obținut încă victoria în acest sezon de ligă secundă.

Cristian Lupuț, antrenor Viitorul Târgu Jiu

Pandurii debutează în Liga 3 tot împotriva Viitorului. Meciul cu “satelitul” rivalei din Târgu Jiu va avea loc sâmbătă, la ora 18.00.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *