Accident de circulație grav pe DN 6, în județul Mehedinți. Un autotren a plonjat în Dunăre

Un accident de circulație grav s-a produs azi-noapte, pe DN 6, în județul Mehedinți. Un autotren a plonjat de pe viaductul Bahna și a căzut în Dunăre, de la 15 – 20 de metri înălțime.


ISU Mehedinți a anunțat, marți dimineața, că scafandrii au recuperat o persoană. Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 40 ani.


Noaptea trecută, pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier în care un autotren a căzut în Dunăre, în zona Viaductului Bahna, pe DN 6, între Dr. Tr. Severin și Orșova.


La locul evenimentului, au fost mobilizate, de urgență, două autospeciale de intervenție, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambarcațiune pentru căutare-salvare din cadrul Detașamentelor de pompieri Dr. Tr.Severin și Orșova.


În această dimineață, in jurul orei 06.00, scafandrii au recuperat victima, este vorba de un bărbat în vârstă de aprox. 42 de ani.


Misiunile de căutare a victimelor s-au încheiat după ce scafandrii s-au asigurat că în cabina autotrenului nu mai erau alte persoane, potrivit ISU Mehedinți.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *