A plecat sănătos din spital și a murit când a ajuns acasă

Un barbat, din judetul Gorj, a decedat in cursul zilei de ieri, dupa ce a fost externat din spital. Acesta fusese internat pentru o perioada de 21 de zile la Spitalul COVID din Targu Carbunesti, fiind depistat pozitiv cu noul coronavirus.


După o luptă lungă cu coronavirusul, bărbatul a reușit să scape de acest virus periculos, însă, la nici trei ore de la externare, decesul acestuia a fost constatat.


Constantin Târziu, managerul Spitalului din Târgu Cărbunești, a declarat că este o situație foarte ciudată și nu știe cu exactitate cauza decesului. Acesta crede că bărbatul ar fi făcut un duș fierbinte când a ajuns acasă și este posibil să fi făcut un infarct.

Constantin Târziu, managerul Spitalului din Târgu Cărbunești

Acesta a mai precizat că în urmă cu câteva zile cazuri similare au avut loc și în țară. După ce au plecat acasă, pacienții externați și negativi la ultimul test de covid, au murit după ce au făcut infarct. Acesta crede că o altă cauză poate să fie și din cauza anticoagulantelor administrate pe timpul tratamentului.

Constantin Târziu, managerul Spitalului din Târgu Cărbunești

În urmă cu câteva zile, Dragos Turcitu, în vârstă de 43 de ani, fostul director al Serviciului Judetean de Paza Olt, a murit la doar cateva ore de la externare. Barbatul fusese internat si vindecat de COVID-19.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *