A nins! Autoritățile din Fărcășești și Runcu, pregătite să intervină cu material antiderapant și utilaje

Daca pana zilele trecute, primavara parea ca si-a intrat in drepturi, iata ca iarna a revenit pe meleagurile gorjene. Autoritatile locale din comunele Runcu si Farcasesti sunt pregatite sa intervina cu material antiderapant si utilaje.

Autoritatile publice locale spun ca sunt pregatite sa intervina cu utilajele pe strazi daca acest lucru va fi necesar. Insa, in acest moment, nu se impune niciun fel de interventie. De asemenea, materialul antiderapant este pregatit avand in vedere ca s-au facut rezerve suficiente pentru sezonul rece si cel mai probabil se vor folosi acele stocuri. La Runcu exista aproximativ 500 de tone de material antiderapant depozitate in locurile special amenajate.
Pentru actiunea de deszapezire vor fi folosite utilajele din dotare.

Adi Campeanu, primar Runcu

La Farcasesti autoritatile locale au demarat la inceputul lunii martie actiunea de igienizare si ecologizarea a comunei, insa toate lucrarile au fost sistate si s-a trecut la lucrările specifice sezonului de iarnă.

Constantin Drăgoescu, primar Farcasesti

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminica două avertizări de cod galben și portocaliu pentru intervalul 23.03, ora 02:00 – 25.03.2020, ora 10:00, ce vizează ninsori abundente cantitativ și viscol, ce determină scăderea semnificativă a vizibilității.

Anamaria Giurea

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *