A început curățenia de primăvară la Scoarța

Odată cu incalzirea vremii, Primaria comunei Scoarta, a inceput curățenia de primavara in spatiile publice din localitate. Primarul Ion Stamatoiu, impreuna cu autoritatile locale, dar si cu mai multi voluntari au strans in doar cateva zile peste 300 de saci cu deseuri.


Ion Stamatoiu a declarat că au început acțiunile de igienizare a comunei mai intens, în ultimele zile, când vremea a început să se încălzească. Acesta a transmis că s-au strâns toate deșeurile aruncate pe drumul national si le multumeste tuturor angajatilor primăriei care au participat la aceste activitati benefice comunei Scoarța.

Ion Stamatoiu, primar Scoarța

De asemenea, Stamatoiu mai spune că au fost strânși peste 300 de saci cu deșeuri și consideră că această acțiune a fost una foarte reușită. Ion Stamatoiu spune că își dorește o comună curată și de aceea, va face tot posibilul să le creeze locuitorilor din Scoarța, un mediu curat și îngrijit.

Ion Stamatoiu, primar Scoarța

Primarul face un apel la toți cetățenii să aibă grijă de comună și să se implice în momentul în care au loc acțiuni de igienizare, la nivelul localității.

Ion Stamatoiu, primar Scoarța

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *