A fost inaugurat Căminul Cultural Tudor Vladimirescu, din Padeș

Inaugurarea Căminului Cultural ”Tudor Vladimirescu” din Padeș, a fost motiv de sărbătoare, miercuri 22 mai, pentru întreaga comunitate. Aproximativ 180 de locuri sunt disponibile pentru spectatori, ceea ce demonstrează angajamentul autorităților locale pentru valorificarea talentelor locale și oferirea unui spațiu adecvat.


Alegerea numelui lui Tudor Vladimirescu pentru căminul cultural nu este întâmplătoare. Figura sa istorică este strâns legată de spiritul de libertate și lupta pentru dreptate, valori care rezonează profund cu locuitorii acestei comune. Prin acest gest, căminul nu doar că îi omagiază pe eroii naționali, dar servește și ca sursă de inspirație pentru tinerele generații.


Întreaga clădire este echipată astfel încât să ofere o varietate de programe și activități. Sălile multifuncționale permit organizarea de ateliere, cursuri de formare și conferințe, în timp ce spațiile de expoziție sunt ideale pentru prezentări de artă și istorie locală. De asemenea, căminul dispune de o scenă modernă pentru spectacole de teatru și muzică.


Costul total al proiectului se ridică la 1,4 milioane de lei și a fost construit de la zero.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *