Întârzieri la validarea mandatelor

Se apropie de final termenul până la care aleșii locali trebuie să depună dosarele la primăriile Unităților Administrativ Teritoriale unde au candidat, pentru validarea mandatelor.


Cosmin Țârvuloiu, membru în Biroul Politic al PNL Târgu Jiu și consilier local ales, a spus că Judecătoria va emite hotărâri în regim de urgență în privința mandatelor aleșilor locali. În final, aceste hotărâri vor fi transmise Prefecturii, care va stabili termene pentru constituirea Consiliilor locale.

Cosmin Țârvuloiu, membru în Biroul Politic al PNL Târgu Jiu


Procesul de validare a mandatelor pentru consiliile locale și primarii din județul Gorj întâmpină dificultăți din cauza lipsei de sincronizare între validarea mandatelor consilierilor locali și cele ale primarilor, ceea ce întârzie organizarea ceremoniilor oficiale de preluare a funcțiilor. Prefectul județului, Virgil Drăgușin, a declarat că această situație afectează desfășurarea festivităților de investire, deoarece mandatele primarilor și consilierilor nu pot fi validate și oficializate în același timp, creând astfel un blocaj în calendarul activităților.


Prefectul Drăgușin a menționat că se depun eforturi pentru a accelera procedurile și a rezolva aceste dificultăți în cel mai scurt timp posibil.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *