Craiova nu a mai câștigat de patru etape. Oshima a salvat un punct în Ardeal

Duelul Universităților din Superliga de fotbal s-a încheiat nedecis. Universitatea Cluj și Universitatea Craiova au remizat în etapa a zecea, scor 1-1.


Gazdele au dominat clar prima repriză, când au și înscris. O fază fixă, la capătul căreia a venit golul lui Thiam (’38), a făcut diferența după 45 de minute. Costel Gâlcă a mutat câștigător după pauză. Andrei Ivan a dat pasă de gol pentru Oshima (’68), iar japonezul a înscris, cu noroc, pentru prima oară în România. Simion a lovit bara pentru “șepcile roșii”, în minutul 83, iar Koljic putea aduce victoria la ultima fază a meciului pentru “juveți”, însă Gertmonas a scos de sub transversală.


Presiunea este tot mai mare pe antrenorul din Bănie, deoarece echipa sa nu a mai câștigat de patru etape. Gâlcă a explicat că nu poate folosi cel mai bun 11 de care dispune.


Constantin Gâlcă, antrenor Universitatea Craiova


În runda următoare, pe Stadionul “Ion Oblemenco” vine Unirea Slobozia. Partida se joacă luni, 30 septembrie, de la ora 21.00.


U Cluj: Gertmonas – Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu – Simion, Bic – Silaghi (’80, Raţă), Nistor, Thiam (’85, Codrea) – Pereira. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.


„U” Craiova: L. Popescu – Ndong (’46, Căpăţînă), Maldonado, Sierra (’46, Badelj), Bancu – Oshima, Screciu (’83, Houri) – Paradela (’61, Ivan), Baiaram (’61, Bană), Mitriţă – Koljic. Antrenor: Costel Gâlcă.
Cartonaşe galbene: Cristea ’49, Pereira ’50, Simion ’59, Boboc ’78 / Oshima ’30, Maldonado ’40, Paradela ’45+1.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *