Campionul olimpic David Popovici s-a întors acasă!

Relaxat și cu un zâmbet larg, David a revenit în România. Cu medaliile olimpice de aur și bronz la gât, David Popovici a fost așteptat la Salonul Oficial al Aeroportului “Henri Coandă” de oficiali ai Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, în frunte cu președintele Camelia Potec, ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român, ai Agenției Naționale pentru Sport, ai Clubului Dinamo, de familie și prieteni, dar și de foarte mulți reprezentanți ai mass-media.

„Aș dori să îl felicit și public pe cel care a devenit campion olimpic la înot, pe cel care a reușit după 20 de ani să facă înotul să strălucească din nou în România. Dați-mi voie să îl felicit pe David Popovici! Aceleași felicitări le merită și Adrian Rădulescu și toți cei care fac parte din echipa lui David. Familia lui merită felicitări și toți cei care au adus un plus înotului românesc. Mulțumim Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Agenției Naționale pentru Sport și partenerilor”, a spus Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

“Mulțumesc că sunteți aici, că ne-ați așteptat! Mulțumesc tuturor românilor care m-au urmărit, celor care au venit în tribună, celor care m-au susținut! Acestea sunt medaliile, sunt două bucăți de metal foarte grele. Doar asta sunt, dar noi muncim o viață întreagă pentru ele și poate că unii nu le obțin niciodată. De aceea trebuie să îi susținem pe cei care încă ne reprezintă acolo și să îi felicităm pe cei care au concurat deja. Mulțumesc și hai România în continuare!”, a declarat David la sosire.

„Vă mulțumim că ați venit să ne primiți în număr cât mai mare și ne cerem scuze de întârziere, dar așa trebuie să se întâmple lucrurile câteodată, ne antrenăm răbdarea. Așa cum am avut răbdare 20 de ani pentru a face o performanță, acum ar trebui să ne antrenăm nerăbdarea și să nu mai fim nevoiți să așteptam atât din nou. Eu am un vis, vreau ca toți copiii din România să învețe să înoate”, a completat antrenorul Adrian Rădulescu.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român 

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *