Cupa Davis va avea loc la Craiova

Consiliul Local Craiova a votat alocarea sumei de 450.000 lei în vederea organizării Cupei Davis la Craiova, la Sala Polivalentă, în perioada 8-15 septembrie a.c.

Potrivit programului evenimentului, în perioada 9 – 12 septembrie vor avea loc antrenamente ale echipei Romaniei şi echipei Chinei şi tragerea la sorţi, iar ceremonia de deschidere va avea loc vineri, de la ora 12.30.

Ar fi pentru prima dată când Municipiul Craiova ar organiza o competiţie de tenis la cel mai înalt nivel, iar acest eveniment are un impact deosebit asupra promovării sportului şi a municipiului Craiova la nivel internaţional. Organizarea unei competiţii de asemenea anvergură la Craiova va evidenţia capacitatea municipiului de a găzdui şi acest tip de competiţii de nivel mondial. În plus, tinerii sportivi din zonă vor avea şansa de a se inspira direct de la cei mai buni jucători, ceea ce poate stimula interesul acestora în tenis, cu atât mai mult cu cât la Craiova există una dintre cele mai dezvoltate şi moderne infrastructuri sportive din ţară. Evenimentul nu doar că promovează tenisul, dar şi evidenţiază facilităţile şi potenţialul municipiului Craiova pe scena naţională şi internaţională„, se arată în hotărârea CL Craiova.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *