PNL și PSD se contrează pe tema hidrocentralelor din Defileul Jiului

PNL și PSD Gorj se contrează pe tema responsabilității finalizării investițiilor în hidrocentralele din zona Defileului Jiului. Reprezentanții PSD Gorj susțin că întreaga responsabilitate o poartă ministrul Energiei, Sebastian Burduja, de la PNL.


În schimb, Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj, susține că doi reprezentanți ai PSD Gorj numiți în posturile de secretari de stat în cadrul Ministerului Energiei trebuie să se ocupe de realizarea hidrocentralelor.

Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj


Manuela Misăilescu, purtătorul de cuvânt și vicepreședintele PSD Gorj, a declarat că prim ministrul Marcel Ciolacu are meritul adoptării legii care permite finalizarea investițiilor hidroenergetice, iar cei doi reprezentanți ai PSD în Ministerul Energiei sunt specialiști în domeniu și s-au implicat în proiectele hidroenergetice.

Manuela Misăilescu, vicepreședintele PSD Gorj


Hidrocentralele de pe râul Jiu de la Dumitra și Bumbești au un stadiu de realizare de peste 90 la sută, dar investiția a fost blocată în instanța de judecată de organizațiile de mediu. Cele două hidrocentrale au o putere de 50 de Megawati.

Alin Petre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *