Cristi Popescu va conduce CSM Târgu Jiu U 12

Cristi Popescu este noul antrenor de la secția de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu. Fostul pandur va conduce grupa under 12.


Fostul mijlocaș a activat aproape 20 de ani la Pandurii Târgu Jiu, contribuind la promovările succesive ale echipei, până în prima ligă. Ca antrenor are experiențe la CS Ralbex Progresul, Internațional Bălești, Pandurii Târgu Jiu sau CS Viitorul Dăești.


“Este o nouă provocare în cariera mea, iar eu sper să fie una cu multe reușite. CSM Târgu Jiu este un club cu un proiect serios și sper să aduc o contribuție majoră la dezvoltarea acestui proiect fotbalistic. Lucrul cu copiii, pe de o parte este frumos, îți aduce numeroase satisfacții, mai ales când vezi cum cresc, cum se dezvoltă, cum se bucură de momentele frumoase pe care le oferă fotbalul, iar pe de altă parte este și o provocare de a descoperi noi talente. Sunt convins că odată cu înființarea echipei de seniori, în scurt timp ne vom bucura de roadele acestui proiect”, a spus Popescu.

Din 2023, Cristi Popescu este absolvent al cursului de Formatori de Antrenori din cadrul Academiei Naționale de Antrenori.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *