Nenezic a semnat cu CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a achiziționat un nou portar pentru sezonul 2024-2025 din Liga Florilor. Clubul gorjean s-a înțeles, pentru un an, cu Ljubica Nenezic.


În varstă de 27 de ani, internaționala din Muntenegru are o vastă experiență în Liga Florilor, dar și în competițiile europene și mondiale. Ultima dată a evoluat pentru Gloria Buzău, acolo unde a petrecut trei sezoane. A mai jucat la Gloria Bistrița și Dunărea Brăila, dar are și meciuri în țara natală, Ungaria și Turcia.
A participat la cinci campionate europene, patru mondiale și la Jocurile Olimpice de la Tokyo(2020).


“Cred că echipa din Târgu Jiu este ca o mare familie. Îmi place felul în care luptă. Aștept cu nerăbdare să fac parte din această echipă și sper că vom obține multe victorii. Știu că la Târgu Jiu este un public minunat, foarte apropiat de echipă. Îi salut pe toți suporterii echipei și abia aștept să fie al șaptelea nostru jucător în acest sezon. Avem nevoie de sprijinul lor”, a declarat Nenezic pentru site-ul oficial.


Nenezic are misiunea de a o înlocui pe Ekaterina Dzhukeva, portărița din Bulgaria cu cele mai multe parade în sezonul precedent al Ligii Florilor.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *