LNMB, în aer! CSM mai așteaptă până la debutul meciurilor oficiale

Se amana startul campionatului national de baschet. Dupa ce Cupa Romaniei, programata saptamana trecuta, nu s-a mai disputat, iubitorii acestui sport au primit o noua lovitura.
Federația Română de Baschet a decis suspendarea turneului 1 din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin, programat inițial în perioada 30 octombrie-2 noiembrie. Măsură a fost luată după numeroasele cazuri de infectare cu coronavirus apărute înaintea turneelor preliminare din Cupa României. Momentan, forul autohton nu a reprogramat competițiile.
În plus, echipele vor fi nevoite să prezinte două teste negative de COVID-19 înainte de intrarea în bula epidemiologică de la hotelul unde sunt cazate. Acestea vor trebui efectuate cu 7 zile și cu 48 ore înainte ca jucătorii și staff-ul tehnic al formațiilor participante la întrecerile sportive să se cazeze la hotel.
Trei cazuri Covid-19 au fost depistate la CSM Târgu Jiu înainte de Cupa României. Din fericire, toți jucătorii au fost asimptomatici. Pregătirea trupei gorjene se desfășoară în efectiv redus, deoarece Camil Berculescu și Stefan Nikolic sunt accidentați. Cei doi speră să revină la antrenamente săptămâna viitoare.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *