Gorjenii sunt invitați la Sărbătoarea Narciselor de la Preajba

Primaria Targu Jiu organizeaza, duminica, in localitatea Preajba, Sarbatoarea Narciselor. Participantii la acest eveniment vor avea parte de un program deosebit.


Nu vor lipsi tiribombele, terasele cu mici şi bere, și nici comercianţii cu diferite produse. Duminică de la ora 11,00 va avea loc Cupa Narciselor la Autocross, de la ora 13,00 va urca pe scenă Ansamblul Folcloric „Maria Lătărețu” al Școlii Populare de Arte, urmat de Taraful de Pripor. În zonă vor circula și autobuzele Transloc.


“Păstrăm tradiția și vă invităm duminică, 8 mai, la Sărbătoarea Narciselor! Ca de fiecare dată, Poiana Narciselor va fi în centrul atenției, comercianții vor fi prezenți în număr cât mai mare, iar societatea Transloc va asigura transportul către zona amenajată din cartierul Preajba, la un interval de 20 de minute între orele 10:30 și 22:10 pentru cursele pe Calea București și de 50 de minute pentru cursele prin zona Artego”, a transmis edilul Marcel Romanescu pe pagina sa de Facebook.

Aura Pîrvuleț

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

bogdan

bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *