2021, anul dotărilor la SJU Târgu Jiu!

Perioada pandemica in care ne aflam a determinat autoritățile judetene sa doteze asa cum se cuvine unitatile medicale. Este si cazul Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu, care a fost dotat cu echipamente medicale de ultimă generație.


Dorin Tașcău, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, spune că având în vedere pandemia cauzată de SARS-Cov-2 a fost vizată îmbunătățirea capacității de răspuns a unității spitalicești la criza sanitară COVID-19 și a condițiilor de tratament și îngrijire medical.


Secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă și cea a Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu au intrat în posesia a mai multe echipamente și aparaturi medicale performante, iar în ultimele 4 luni s-au făcut investiții de peste 3 milioane de euro.

Dorin Tașcău, vicepreședinte CJ Gorj

De asemenea, acesta mai spune că și la Spitalul de la Dobrița se fac investiții și chiar în urmă cu câteva zile a fost primit un computer tomograf nou.

Dorin Tașcău, vicepreședinte CJ Gorj

Dotarea cu echipamente și aparatură medicală a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu se derulează în cadrul proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul județului Gorj”

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *