200 de tenismeni, prezenți la Târgu Jiu! A debutat Florin Mergea Tennis Academy Cup

A început cel mai mare turneu de tenis din țară, destinat juniorilor. Competiția este organizată de Florin Mergea Tennis Academy, sub egida Federației Internaționale de Tenis și Federației Române de Tenis, cu sprijinul Consiliului Județean Gorj.


Aproximativ 200 de tenismeni din întreaga lume au poposit în orașul lui Brâncuși, iar numărul mare de competitori a dus la calificări și precalificări. De astăzi, au avut loc meciurile din primul tur. Florin Mergea s-a declarat satisfăcut că poate organiza o astfel de întrecere la Târgu Jiu.

Florin Mergea, vicecampion olimpic


Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a declarat că numele lui Florin Mergea este unul cu greutate la nivel mondial, iar fostul tenismen va avea sprijinul autorităților județene și de acum încolo.

Cosmin Popescu, președinte Consiliul Județean Gorj


Ștefan Pițian, directorul tehnic al academiei, a vorbit despre costurile turneului și despre ce necesită organizarea unei astfel de întreceri.

Ștefan Pițian, director tehnic Florin Mergea Tennis Academy


Accesul spectatorilor la arenele de lângă Hotelul YMY este gratuit. Finalele se joacă vineri și sâmbătă. Turneul este dotat cu 200 de puncte ITF Juniors.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *