20 de percheziții domiciliare pe raza județului Gorj

Polițiștii de investigare a criminalității economice au desfășurat luni 31 de percheziții domiciliare pe raza județelor Gorj, Olt, Mehedinți, Brașov, Giurgiu, Ilfov și în municipiul București, într-un dosar de evaziune fiscală, în domeniul colectării și valorificării materialelor reciclabile feroase.

Pe raza județului Gorj, polițiștii au efectuat 20 de percheziții domiciliare, 13 dintre acestea fiind desfășurate la sediile unor societăți comerciale, iar 7 percheziții au fost efectuate la domiciliile unor administratori, pe raza localităților Târgu Jiu, Motru și Bălești.

„În urma perchezițiilor, desfășurate în cadrul unui dosar aflat în instrumentarea polițiștilor din Gorj, au fost ridicate înscrisuri privind activitatea derulată de agenții economici în scopul eludării bugetului de stat, fiind conduse la sediul I.P.J. Gorj 12 persoane în vederea audierii.
Totodată, au fost identificate bunuri în vederea instituirii măsurilor asigurătorii, pentru recuperarea prejudiciului.
Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de peste 10.000.000 de lei”
, arată IPJ Gorj.


În activități au fost angrenați și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, Poliției Municipiului Motru și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Anamaria Giurea

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *