Un băiat de 11 ani din Dolj a murit în ambulanţă. Sora și mama lui, în stare gravă la spital

Tragedie cumplită într-o familie din Dolj după ce noaptea trecută un minor în vârstă de 11 ani din comuna Gighera a decedat, iar familia sa a ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu o soluție contra puricilor.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat cu privire la faptul că, un minor de 11 ani, din comuna Gighera, ar fi decedat într-o ambulanţă, în timp ce se afla în comuna Teasc. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Coşoveni care au stabilit că minorul era transportat cu un echipaj de ambulanţă către o unitate medicală din municipiul Craiova, iar la intrarea în comuna Teasc, pe D.N. 55, acesta a intrat în stop cardiorespirator, fiind declarat decesul. Totodată, din verificările efectuate de către poliţiştii Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Segarcea, s-a stabilit că noaptea trecută, mama şi sora minorului, de 31, respectiv 9 ani, au fost transportate către unităţi medicale, existând suspiciunea unei intoxicaţii”, a informat IPJ Dolj.

După primele cercetări, poliţiştii au stabilit că tatăl copilului ar fi folosit în casă şi în curte un insecticid împotriva puricilor.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *