Tocanul de oaie va deveni produs tradițional

Tocanul de oaie va fi, oficial, produs traditional. Asta pentru ca a fost obtinut atestatul de la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Produsul este fabricat în oraşul Novaci. Directorul Directiei pentru Agricultură Gorj, Petra Ochişor, a explicat paşii ce trebuie urmaţi până la prezentarea oficială a preparatului.

Petra Ochişor, directorul Direcţiei pentru Agricultură Gorj

În această perioadă, alte două produse sunt în faza de documentare pentru a obţine atestatul de produs tradiţional.

Petra Ochişor, directorul Direcţiei pentru Agricultură Gorj

Atestatul îşi păstrează valabilitatea cât timp operatorul economic îndeplineşte criteriile şi cerinţele pentru care l-a primit.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *