Stație de autobuz cu un design modern la Runcu

Cetățenii din satul Bâlta, comuna Runcu sunt beneficiarii unei stații de autobuz cu un design modern. Primarul Adi Cîmpeanu nu este la prima inițiativă de acest gen.


Adi Cîmpeanu a reușit și în trecut să aducă numeroase îmbunătățiri în comuna Runcu, de la reabilitarea școlilor și asfaltarea drumurilor până la modernizarea clădirilor publice și crearea de facilități pentru turiști.
Aceste eforturi susținute subliniază o viziune pe termen lung pentru comuna pe care o conduce, punându-se accent pe dezvoltare și progres.


Cu introducerea noii stații de autobuz și alte facilități precum stațiile de încărcare a mașinilor electrice, localnicii și turiștii beneficiază de o infrastructură modernă și accesibilă. Aceste dezvoltări nu numai că îmbunătățesc calitatea vieții în comuna Runcu, dar atrag și un număr mai mare de vizitatori, interesati de zonele pitorești precum Cheile Sohodolului.


Prin această inițiativă, comuna se aliniază cu standardele europene pentru protecția mediului și promovează un stil de viață prietenos cu mediul încojurător.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *