SLOWRIDE TRANSALPINA FEST își continuă tradiția și în anul 2024

Festivalul SLOWRIDE TRANSALPINA FEST își continuă tradiția și în anul 2024, ajungând la cea de-a cincea ediție. Această sărbătoare a pasiunii pentru motociclete și muzică bună va avea loc la Baia de Fier, în județul Gorj, desfăşurat în zilele de weekend, 12 și 14 iulie.


Organizatorii SLOWRIDE TRANSALPINA FEST își propun să ofere o experiență muzicală de neuitat, punând la bătaie un program diversificat.


Protagonistii evenimentului vor fi formațiile Zdob si Zdub si Compact.


Acest eveniment special a devenit o tradiție plină de voie bună, distracție și prietenie. De-a lungul anilor, ne-am bucurat împreună de momente unice, legând prietenii durabile și creând o adevărată familie a oamenilor de calitate.
Locația spectaculoasă dintre munti, la pestera Muierilor, ne oferă cadrul perfect pentru a celebra această pasiune comună într-un peisaj de vis. Fiecare ediție a festivalului a fost marcată de peisaje uimitoare, drumuri sinuoase și aventuri de neuitat.
Pentru a ne aduce aminte cât de bine ne-am distrat împreună, vă lăsăm acest video care surprinde esența festivalului nostru. Vă așteptăm cu drag să sărbătorim împreună și de această dată, pentru încă o ediție memorabilă a Slowride Transalpina Fest”
, au scris organizatorii de facebook.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *