Se redeschide ștrandul modernizat din Rovinari

Ștrandul din Rovinari, după o perioadă de închidere și modernizare extensivă, este gata să-și întâmpine vizitatorii începând cu 10 iulie.


Gabriel Crăc, administratorul public al Primăriei Rovinari, a spus că acest spațiu de agrement a fost modernizat și este acum administrat direct de către societatea primăriei, cu scopul de a oferi un serviciu public de calitate și nu pentru a genera profit. Acesta a menționat că prețul de intrare va fi de 10 lei pentru persoanele cu vârsta de peste 14 ani, în timp ce copiii sub această vârstă vor beneficia de acces gratuit.


Ștrandul reamenajat dispune de multiple facilități pentru vizitatori, inclusiv servicii de salvamar și asistență medicală, asigurând astfel siguranța și confortul acestora.


Administratorul a subliniat și introducerea unei zone de alimentație publică pentru a completa experiența agreabilă a oaspeților. Capacitatea locului este de peste 400 de locuri, deschis atât localnicilor, cât și vizitatorilor din alte orașe, încurajând astfel turismul și recreerea în masă.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *