Se anunță proiecte de mare anvergură în orașul Novaci

În următorii ani, orașul Novaci va asista la realizarea unor proiecte de anvergură, care promit să transforme și să modernizeze infrastructura locală, contribuind semnificativ la calitatea vieții precum și la atracția turistică a zonei.


Sub îndrumarea primarului Dumitru Leuștean, echipa sa a reușit să obțină finanțarea necesară pentru a aduce aceste inițiative la viață, beneficiind de sprijin atât din partea fondurilor naționale, cât și a celor europene.


De asemenea, un accent deosebit este pus pe actualizarea și extinderea sistemului de alimentare cu apă, aceasta fiind o necesitate, mai ales în urma problemelor generate de seceta severă, cu care se confruntă, la ora actuală, toate localitățile din județul Gorj.


„Avem foarte multe proiecte la care lucrăm în momentul de față. Majoritatea sunt pe fonduri europene, fonduri pe care am reușit să le accesez împreună cu echipa primăriei Novaci. De exemplu, se lucrează la realizarea a 27 de kilometri de sistem de canalizare și la cei 50 de kilometri de sistem de alimentare cu apă. De asemenea, am reușit să obținem bani prin programul Anghel Saligny din care o să asfaltăm 14 kilometri de drumuri și o să realizăm două poduri. Toate aceste proiecte amintite vor aduce un plus de confort atât cetățenilor din orașul Novaci, dar și celor care ajung în zona noastră în calitate de turiști”, a declarat Dumitru Leuștean, primarul orașului Novaci.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *