Reparații la echipamentele din carierele miniere

Administrația Complexului Energetic Oltenia a aprobat bugetul pentru un program de reparații la utilajele auxiliare. Acestea sunt folosite în subunitățile miniere și nu numai. Programul vizează achiziția serviciilor de reparații utilaje auxiliare clasice.


Este vorba de tractoare, încărcătoare și motostivuitoare. Bugetul alocat pentru intervenții punctuale de urgență este de peste 600.000 de lei. Serviciile vor fi asigurate, începând de luna aceasta.


Serviciile solicitate sunt necesare în vederea aducerii utilajelor auxiliare (tractoare U 650, TIH 445, încărcătoare frontale, motostivuitoare) din dotarea parcurilor de utilaje ce aparțin subunităților miniere la parametrii tehnici de funcționare stabiliți de către firmele constructoare, acestea trebuind să funcţioneze în parametrii normali şi în condiţii de siguranţă.


Sunt vizate zeci de utilaje auxiliare care se află în momentul de față în parcul auto disponibil la nivelul sectoarelor din carierele miniere ale Complexului Energetic Oltenia.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *