Modernizarea infrastructurii în comuna Runcu

Autoritățile din comuna Runcu au anunțat recent începerea celei de-a doua etape de asfaltare a ulițelor din localitate, un demers ce vizează îmbunătățirea infrastructurii și a condițiilor de viață pentru localnici.
În această perioadă, atenția autorităților locale este îndreptată spre strada Câmpului și strada Țarina Mică din satul Runcu, unde eforturile echipei de muncitori se concentrează pe turnarea asfaltului, promițând o transformare vizibilă a acestor zone.


Locuitorii comunei au fost îndemnați, de către primarul Adi Câmpeanu, să evite aceste străzi pe durata lucrărilor, pentru a asigura o desfășurare eficientă și fără incidente ale acestui proces important pentru comunitate. Inițiativa locală face parte dintr-un proiect ambițios de modernizare a infrastructurii rutiere, susținut prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, care a adus în ultimele luni asfaltarea mai multor străzi și a contribuit semnificativ la îmbunătățirea accesibilității și aspectului localității.


Un alt punct de interes în cadrul acestor eforturi de îmbunătățire a infrastructurii este asfaltarea drumului ce traversează Cheile Sohodolului. Această inițiativă nu numai că facilitează accesul și crește siguranța călătoriilor, dar are și un impact major asupra turismului local, regiunea devenind tot mai atractivă pentru vizitatori, mai ales în perioada verii.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *