Modernizarea Drumului Comunal 59A Floreșteni-Dănești

Primăria orașului Târgu-Cărbunești a inițiat un proiect ambițios ce vizează modernizarea unui segment important din cadrul comunității locale – drumul comunal 59 A, ce face legătura între Floreșteni și Dănești.
Această inițiativă reprezintă un pas în direcția îmbunătățirii infrastructurii rutiere a zonei, oferind locuitorilor condiții de deplasare mai bune și accesibile.


Lucrările de modernizare prevăd repararea suprafeței carosabile, îmbunătățirea sistemelor de drenaj și, nu în ultimul rând, asigurarea unei siguranțe sporite pentru toți participanții la trafic.


Valoarea totală estimată a investiției se ridică la suma de aproximativ un milion de lei, finanțarea urmând să fie acoperită din fonduri locale și, posibil, prin accesarea de fonduri guvernamentale sau europene, în scopul asigurării unei infrastructuri la standarde moderne, care să răspundă nevoilor actuale ale comunității.


Procesul de licitație demarat de autoritățile locale se află într-un stadiu avansat, ofertele firmelor constructoare interesate fiind deja așteptate.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *