Mega spectacol, pe 19 iulie, la Stejari

După o perioadă de opt ani în care a servit comunitatea, Robert Păiuși organizează pentru ultima oară, în calitate de primar, Zilele Comunei Stejari, un eveniment ce stă mărturie spiritului său comunitar și dedicării față de cetățenii săi.


Într-o postare emoționantă pe pagina sa de Facebook, Robert Păiuși a invitat comunitatea la „mega spectacolul” ce va marca finalul mandatului său. Subliniind anticiparea și atmosfera festivă ce caracterizează de fiecare dată acest eveniment, primarul își exprimă speranța ca această adunare să fie una memorabilă.


Programul evenimentelor este setat să înceapă pe 19 iulie, promițând o varietate de activități și spectacole menite să aducă bucurie și să fortifice spiritul comunal. Anunțul detaliază participarea unui număr impresionant de artiști recunoscuți, care sunt pregătiți să urce pe scenă și să ofere publicului un spectacol de neuitat. Printre aceștia se numără Nikolas & Band, Eugenia Filip, Dumitru Vasilescu, Măriuța Burlan, Andra Matei, Adi Ologu și Yny Seby.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *