Lucrări în sectoarele miniere din Gorj și Mehedinți

Directoratul Complexului Energetic Oltenia are în vedere pregătirea de urgență a tuturor sectoarelor miniere, în vederea asigurării fără sincope a producției de cărbune. În acest sens, șefii companiei au deblocat suma de aproape un milion de euro în vederea asigurării de zeci de utijale și de echipament de construcții și de lucrări publice cu operator.


Sunt vizate toate cele 15 sectoare miniere și serviciile vor fi asigurate de către prestatori, începând cu jumătatea acestei luni.


Potrivit Complexului Energetic Oltenia, lucrările executate cu utilaje de construcții sunt importante şi constau în lucrări miniere de nivelare şi terasare a treptelor de lucru a excavatoarelor de mare capacitate și a instalațiilor de haldat, împingerea cărbunelui în depozite de cărbune, curățirea și nivelarea fronturilor de lucru, lucrări tehnologice de ripări, prelungiri, scurtări de benzi transportoare şi alte lucrări de amenajare drumuri, execuţie de canale pentru scurgerea apelor de pe treptele de lucru, curățirea canalelor şi a jompurilor de la staţiile de evacuare a apelor, lucrări de mentenanță.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *