Licitație pentru delegarea serviciului de alimentare cu apă în Godinești

În urma rezilierii contractului cu operatorul anterior, Primăria Godinești a inițiat procesul de licitație pentru a identifica un nou operator responsabil cu serviciul de alimentare cu apă.


Această decizie vine ca răspuns direct la necesitatea de a asigura un serviciu de calitate pentru toți locuitorii, având în vedere și modernizarea recentă a rețelei de apă din comună. Contractul propus va avea o durată de 60 de luni și va acoperi activitățile esențiale precum transportul, înmagazinarea și distribuția apei către locatari.


Valoarea estimată pentru acest contract se ridică la peste 16 milioane de lei. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este stabilit pentru data de 18 iulie. Prin această licitație, se caută un partener capabil să onoreze și să valorifice investițiile făcute recent în infrastructura de apă a comunei.


Primarul Aurariu Coman a adresat public răspunsuri la zvonurile apărute în comunitate, în special cele referitoare la posibila preluare a serviciului de către compania Aparegio. Acesta a declarat că licitația este deschisă și transparentă, urmărind selectarea celei mai potrivite oferte care să asigure un serviciu eficient și de calitate pentru locuitorii din Godinești.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *