Încă un portar la CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a parafat un nou transfer. Oficialii clubului gorjean au ajuns la un acord cu goalkeeperul francez Amandine Balzinc.


Handbalista din ”Hexagon” a semnat cu gruparea gorjeană pentru sezonul 2024-2025. În vârstă de 31 de ani, goalkeeperul vine de la CS Dacia Mioveni. Până să ajungă în România a evoluat numai la formații din țara natală (A.S. Cannes Handball, OGC Nice, MHB Merignac Handball și Toulon Metropole Var Handball).
Balzinc a declarat că oportunitatea de a rămâne în Liga Florilor, dar și proiectul de la CSM Târgu Jiu au convins-o să continue în primul eșalon autohton.


Sunt foarte fericită să mă alătur CSM Târgu Jiu. Este un club cu ambiții mari, pe care l-am observat pe tot parcursul sezonului trecut. Apreciez atmosfera din Sala Sporturilor și sunt sigură că îmi va da mai multă forță pe teren. Cred că Liga Florilor este foarte puternică. Îmi place să joc împotriva celor mai bune jucătoare din sportul nostru în fiecare săptămână. Descoperirea ligii românești a fost una dintre cele mai bune experiențe ale mele”, a dezvăluit jucătoarea franceză.

Alte patru handbaliste au venit la CSM în această vară: Fanta Keita, Marija Petrovic, Yevheniia Levchenko și Ljubica Nenezic.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *