Fraudă de 450.000 de lei la Primăria Gogoșu

Primarul din comuna Gogoşu, judeţul Mehedinţi, viceprimarul, contabila primăriei şi o angajată a unui serviciu de telefonie mobilă sunt cercetaţi pentru delapidare, complicitate la delapidare, fraudă informatică şi participaţie impropie la fraudă informatică.

”La data de 3 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta – Turnu Severin, au pus în executare 8 mandate de percheziţie domiciliară, la sediul unei unităţi administrative teritoriale din judeţul Mehedinţi şi la domiciliile unor persoane cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare, complicitate la delapidare, fraudă informatică şi participaţie impropie la fraudă informatică. Totodată, vor fi puse în executare 4 mandate de aducere pentru doi bărbaţi de 57, respectiv 61 de ani şi două femei, de 37, respectiv 40 de ani, din municipiul Drobeta – Turnu Severin, persoanele în cauză urmând a fi conduse la sediul Poliţiei, pentru audieri”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Angajați ai primăriei ar fi încheiat contracte cu un operator de telefonie mobilă din Drobeta-Turnu Severin pentru 70 de posturi telefonice. Tot câțiva angajați ai primăriei ar fi facturat unității administrativ teritoriale telefoane pe care, ulterior, le dădeau cadou.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *