Festival gastronomic la Dolce Vita Ballroom

Eveniment gastronomic de excepție la Dolce Vita Ballroom. Restaurantul din Târgu-Jiu a fost gazda unui festival de profil.


Pofticioșii au avut ocazia să exploreze cele mai recente tendințe și inovații din lumea gastronomică, de la ingrediente de înaltă calitate până la tehnologii revoluționare în bucătărie. Parteneri au fost Farbum și Unilever Food Solutions.

Cristian Medrega, administrator Farbum SRL

Ianoș Costan , director de vâzări Benedek


Robert Voicu, bucătar șef la Unilever Food Solutions, a făcut o demonstrație culinară.

Robert Voicu, bucătar șef Unilever Food Solutions


Cei prezenți la eveniment au avut ocazia să participe și la concursuri, premiile fiind oferite de către parteneri.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *