Echipamente de joacă moderne în comuna Telești

În comuna Telești, autoritatea locală a pus bazele unei noi inițiative menite să aducă zâmbete pe fețele celor mici, prin achiziționarea unor echipamente de joacă moderne și instalarea dalelor de cauciuc pentru un nou loc de joacă. Un buget generos de peste 11.000 de euro a fost alocat pentru acest proiect, reflectând angajamentul comunității de a oferi condiții optime de joacă și distracție pentru copii.
Până în prezent, printre facilitățile de joacă din comună, se numără părculețul amenajat în apropierea Școlii Generale Telești în anul 2022. Acest spațiu a fost creat din bugetul local, ca răspuns la solicitările părinților din comunitate care și-au exprimat dorința de a avea un loc special destinat recreerii copiilor. Implicarea primarului Romulus Bîldea în acest proiect subliniază importanța pe care o acordă dezvoltării spațiilor de joacă și recreere, considerându-le esențiale pentru bunăstarea celor mici.


Amenajarea unor astfel de zone joacă un rol important în dezvoltarea fizică și emoțională a copiilor. Oportunitatea de a se juca în aer liber, într-un cadru sigur și stimulativ, contribuie la îmbunătățirea abilităților lor motrice, la dezvoltarea socializării și la cultivarea unor comportamente sănătoase.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *