Dolj: Bătrâna de 73 de ani a fost găsită în viață de polițiști

Ieri, după 3 zile de căutări desfășurate atât ziua cât și noaptea, bătrânica dispărută la data de 4 iulie a.c., a fost găsită, în viaţă, de polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti.

Timp de 3 zile, polițiștii băileșteni au desfășurat ample operațiuni de căutare și scotocire, în extravilanul localităților Întorsura, Afumați, Cioroiași, Bistreț, Urzicuța și Silistea Crucii, în cadrul activităților periindu-se întreagă zonă.

În toată această perioadă, polițiștii nu au renunțat nicio clipă la căutări, având în vedere vremea caniculară şi mai ales vârsta înaintată a bătrânei.

Altfel, în jurul orei 11.00, urmare a activităților de căutare coodonate direct de șeful Poliției Băilești, în extravilanul dintre localitățile Urzica Mare și Urzicuța, la aproximativ 20 de km de localitatea Întorsura, bătrânica a fost găsită pe câmp, într-o cultură de floarea soarelui, în stare de inconștiență dar având semne vitale, de o echipă formată din agent principal Colac Marius și agent principal Prejbeabu Maria, polițiști de investigații criminale.

Imediat, polițiștii au înțeles că misiunea lor este contracronometru și fiecare secundă contează, astfel că bătrânica a fost urcată în autospeciala de poliție și transportată la spital unde a fost preluată de cadrele medicale.

În prezent, bătrâna este în continuare înternată în spital, unde primeşte îngrijiri de specialitate.

IPJ DOLJ

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *