Craiova a terminat cantonamentul cu un eșec

Universitatea Craiova a încheiat seria partidelor amicale din Austria cu o înfrângere. Oltenii au fost învinși, 1-2, de FC St. Gallen, în ultimul test din cantonament.


Alb-albaștrii au deschis scorul prin Alex Mitriță în minutul 10. Principalul jucător ofensiv al juveților a marcat cu un șut plasat. Elevețienii au dat golul egalizator după numai două minute, iar apoi au punctat și în partea a doua a confruntării. Sâmbătă, formația lui Costel Gâlcă fusese învinsă de Ludogorets, 1-4. Craiova a pierdut și cu Pafos, 1-2, iar singurul succes din Austria a fost consemnat cu Legia Varșovia, 1-0.
Universitatea Craiova: L. Popescu – Gașpar, Zajkov, Badelj, Benga – Oshima, Căpățână – Bană, Mitriță, Paradela – Koljic. În repriza secundă au mai intrat: Maldonado, Ivan, Ndong, Crețu, Mora, Lăpădătescu, Houri.


Antrenorul Craiovei spune că nu a pus accent pe rezultate și a vrut ca echipa să-și măsoare forțele cu formații redutabile.

Constantin Gâlcă, Universitatea Craiova


Andrei Ivan are în minte titlul cu oltenii. Craiova nu a reușit să se ridice la înălțimea suporterilor săi în ultimele sezoane.

Andrei Ivan, Universitatea Craiova


Ediția 2024-2025 din Superliga va debuta în weekendul 13-14 iulie.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *