Comunicat Aparegio – presiune scăzută în Novaci și Baia de Fier

Având în vedere diminuarea debitelor surselor de apa care asigura alimentarea orasului Novaci din cauza temperaturilor ridicate din ultima perioada , Aparegio Gorj S.A. – CED Novaci, anunţă că există anumite zone în care presiunea în reţeaua de distribuţie a apei potabile este mai scăzută: str.Ranca, str.Scarita, str.Nucilor, str.Brezulescu, str.Parangului.

CED Novaci, suplimenteaza necesarul de apa potabila pentru orasul Novaci , in intervalul orar 06.00-21.00.

Având în vedere diminuarea debitelor surselor de apa care asigura alimentarea comunei Baia de Fier, din cauza temperaturilor ridicate din ultima perioada , Aparegio Gorj S.A. – CED Novaci, anunţă că există anumite zone în care presiunea în reţeaua de distribuţie a apei potabile este mai scăzută .

Amintim consumatorilor că folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăți în asigurarea furnizarii apei potabile la o presiune normală.

Pentru a evita eventualele efecte negative cauzate de presiunea scăzută, inclusiv de lipsa apei, recomandăm utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă, rezerve strict pentru scopuri menajere.

Recomandăm tuturor cetățenilor să utilizeze responsabil apa potabilă, acordând prioritate băutului, nevoilor igienico-sanitare și casnice, transmite Aparegio pe pagina de facebook.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *