CNAIR anunță cum va fi restricționat traficul pe Valea Oltului: Locuitorii din zonă vor putea trece doar însoțiți

„Construcția autostrăzii Sibiu – Pitești este esențială pentru România În lungime de 122 de km, această autostradă face parte din Coridorul 4 Paneuropean (Coridorul Rin – Dunăre).

Marea majoritate a transporturilor de persoane și de mărfuri pe ruta Est – Vest (Constanța – Nădlac) tranzitează acum această zonă pe DN7, în condiții care nu oferă suficient confort și siguranță rutieră.

De aceea, construcția celor două secțiuni care traversează Carpații nu mai poate fi amânată!

Secțiunea 2 (Boița – Cornetu) este una dintre acestea, iar de operațiunile de defrișare a versantului (derulate în perioada 08 iulie – 09 august) depind următoarele etape ale construcției care trebuie finalizată în 2028”, se arată într-un cominicat CNAIR

CUM SE VA RESTRICȚIONA TRAFICUL:

-Timp de o lună (8 iulie – 9 august)

– Circulația se închide pe timpul zilei (intre orele 6.00- 20.00)

– Pentru accesul locuitorilor din zona Lazaret și a personalului care lucrează la spitalul psihiatric din zonă vor fi stabilite două intervale orare între 7.00 – 7.30 și 16.00 – 16.30) în care se poate circula doar însoțit.

– Autovehiculele politiei, pompierilor si salvării vor avea de asemenea acces in cazuri urgente, tot însoțite de reprezentanți ai antreprenorului.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *