Anunț important pentru cetățenii comunei Scoarța

Comuna Scoarța se confruntă cu o criză legată de furnizarea apei, declanșată de consumul ridicat în această perioadă, care depășește capacitatea de furnizare a ApaRegio Gorj. Din păcate, cetățenii sunt nevoiți să primească apă conform unui program stabilit.


Aparegio anunță că din cauza consumului foarte mare de apă în această perioadă, consum ce depășește capacitatea de furnizare a sistemului de alimentare cu apă Copăcioasa, utilizatorii situați în zonele înalte sunt lipsiți de alimentarea cu apă. Pentru a evita astfel de situații, începând cu data de 12 iulie 2024, distribuția apei se va realiza între orele 08.00 și 22.00 în următoarele zone: Linia Mare, Liniuta, Barca, Rautoaia, Lintea, Botesti, cartierul de romi, Valeni.


Autoritățile locale si nu numai, recomandă tuturor locuitorilor să utilizeze apa cu responsabilitate pentru a preveni lipsa acesteia și a contribui la o distribuție eficientă.


Aparegio Gorj menționează că, în funcție de evoluția situației, acest program de distribuție va putea fi modificat pentru a putea asigura alimentarea cu apă a tuturor utilizatorilor.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *