Vitrine ruginite, cu insecte moarte, ventilatoare cu grad avansat de uzură, frigidere neigienizate și produse păstrate în condiţii improprii. Asta au găsit inspectorii ANPC în urma unui nou control făcut la hala din Piața Centrală, din municipiul Târgu Jiu. Au fost retrase de la vânzare peste 500 de kilograme de carne și preparate din carne care nu aveau elemente de identificare. Mai exact, operatorul economic deținea de la producător etichete în alb, pe care le completa singur, făcând imposibilă verificarea trasabilității produselor.
More Related Posts
Când va fi gata heliportul din Târgu-Jiu
Lucrărilor pentru heliportul din Târgu Jiu sunt în plină desfășurare. Este o investiție de peste 3 milioane de lei, care include…
Primarii ajung la sapă de lemn fără rectificarea bugetară!
Primarii din judetul Gorj vor ajunge la sapa de lemn cu primariile, daca nu vor primi bani la rectificarea de…
Năstase vrea “refacerea” cuplului Mergea-Tecău
Cel mai mare tensiman al României, Ilie Năstase, doreşte că Horia Tecău şi gorjeanul Florin Mergea să refacă perechea care…