ACCIDENT RUTIER PE D.N. 55, ÎN COMUNA MALU MARE

În cursul zilei de 02 iulie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe D.N. 55, în comuna Malu Mare.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj care au stabilit că un tânăr, de 21 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Stadionului, la intersecţia cu D.N. 55, nu ar fi acordat prioritate de trecere şi ar fi fost acroşat de un alt autoturism condus de un bărbat, de 70 de ani, din comuna Bratovoeşti.

Din impact, autoturismul condus de bărbatul de 70 de ani a fost proiectat într-un al treilea autoturism ce se afla parcat.  

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 70 de ani şi doi pasageri din autoturismul său, o tânără de 26 de ani şi un bărbat de 73 de ani, ambii din comuna Bratovoeşti, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *