Egal cu victime la Timișoara! Brânzan revine pe gazon în 2019!

Pandurii Targu Jiu a remizat cu ASU Politehnica Timisoara. Partida din Banat s-a incheiat, 1-1, dar din nefericire gorjenii si-au pierdut capitanul pentru restul anului.

Denis Brânzan a suferit o accidentare groaznică în minutul 8 al partidei, când a fost scos cu ambulanţa de pe teren. Căpitanul formaţiei noastre are trei fracturi, una de piramidă nazală, una de pomete și una de maxilar şi se va opera la Bucureşti. Nefericitul eveniment s-a produs după un duel cu Vidrăsan.
Chiar şi aşa, fotbaliştii lui Adrian Bogoi au găsit puterea să deschidă scorul, golgheterul Nicolae Pîrvulescu punctând în minutul 15, după un contraatac iniţiat de Nsiah. Timişorenii au reuşit rapid egalarea, în minutul 24, prin Ignea, care a marcat din şase metri.

Pandurii au jucat mai bine de o jumătate de oră în inferioritate numerică, după ce Konate a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 58, pentru că a protestat la o decizie a arbitrului.

În minutul doi al prelungilor, când Coadă a înscris în poarta lui Cotolan, dar golul gazdelor fost anulat pe motiv de offside.

“Sunt mulţumit de rezultat, chiar dacă noi am început meciul foarte bine. Atâta timp cât am jucat în 11 jucători, cred că am dat o ripostă foarte bună. Şi adversarul nostru s-a luptat pentru puncte. Din păcate, acea gravă greşeală a unui jucător de-al nostru, când a fost eliminat, ne-a dus în imposibilitate măcar să încercăm să obţinem cele trei puncte”, a declarat Adrian Bogoi, antrenorul gorjenilor.

Pandurii Târgu Jiu va juca în ultima etapă a turului, miercuri, 28 noiembrie, de la ora 14.00 cu Universitatea Cluj.

pandurii timisoara (1)

pandurii timisoara (3)

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *